Business coaching

Selkiytä ajatuksia, tavoitteita ja tekemistä

Susanne Valkeakari


FM, EMCC Senior Coach, PCEC Henley business School sertifoitu

Susanne Valkeakari on toiminut valmentajana ja konsulttina yli 20 vuoden ajan.

Hän on toiminut konsulttina ICT yritysten liiketoimintakonsultoinnin yksiköissä. Tuolloin hän teki paljon mm. muutosjohtamisen projekteja. Lisäksi hän on fasilitoinut eri toimialojen johtoryhmien työskentelytapojen kehittämiseen liittyviä työpajoja useiden vuosien ajan.
Susannella on Henley Business Schoolin PCEC (Professional Certificate of Executive Coaching) ja EMCC Globalin Senior Coach akreditointi.

Valkeakari on viimeiset 5 vuotta valmentanut pääasiassa esihenkilöitä tukien heitä perustaitojen kehittämisessä ja erilaisten muutosten johtajina.

Business Coach Susanne Valkeakari

Mitä on business coaching?

Coaching on tavoitteellinen prosessi, jossa coach auttaa asiakasta hänelle ajankohtaisissa ja tärkeissä asioissa. Coach tukee asiakkaalle tärkeän aiheen ja asian tavoitteellista edistämistä kysymällä, kuuntelemalla ja olemassa asiakkaalle peilinä. Coach haastaa tunnistamaan ajattelua ja toimintaa rajoittavia uskomuksia ja auttaa päivittämään niitä. Hän herättää asiakkaan näkemään asiat eri näkökulmista, osana systeemiä sekä tarkastelemaan eri vaihtoehtoja. Coachilla on käytössä kattava ’työkalupakki’, josta valitaan asiakkaan ja tarpeen mukainen lähestymistapa.

Johtamistaidot

Business coachingissa voidaan esimerkiksi keskittyä johtamis- ja vuorovaikutustaitojen vahvistamiseen. Coach auttaa kehittämään tehokasta johtajuutta, tiimityöskentelytaitoja ja muita olennaisia taitoja.
Coach voi auttaa valmennettavaa lisäämään itsetuntemustaan, mikä voi liittyä vahvuuksiin, sokeisiin kulmiin, arvoihin ja henkilökohtaisiin tavoitteisiin. Parempi itsetuntemus auttaa valmennettavaa tekemään tietoisempia päätöksiä ja kehittämään itseään ammatillisesti.

business coaching
Esihenkilö
Vaikuttavuuden varmistaminen

Vaikuttavuuden varmistaminen

Valmennusprosessi sisältää säännölliset tapaamiset, joissa seurataan valmennettavan edistymistä valitussa asiassa.
Business coaching on hyödyllinen ja vaikuttava keino kehittyä – niin yksityisyrittäjille kuin suuremmissa organisaatioissakin työskenteleville.

Kiinnostuitko?

Lähetä meille viesti ja Susanne on sinuun yhteydessä.

Aloitetaan yhteinen hyvinvointiprojekti.

Ole meihin yhteydessä, niin jutellaan tarkemmin siitä kuinka voimme auttaa sinun ja organisaatiosi hyvinvointia.

CTA Our Services
Kerrotko meille lyhyesti, miksi kävit sivuillamme?

Mistä asioista etsit tietoja?