WELLBEING FACTORY OY

Tehdään yhdessä hyvinvointia

Tarinamme

WELLBEING FACTORY OY:n liiketoiminta keskittyy kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin vahvistamiseen ja parantamiseen. Näkemyksemme mukaan mielekäs itsensä johtaminen on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kulmakivi. Haluamme antaa käytännönläheisiä työkaluja itsensä johtamisen tueksi. Työkalujen lisäksi olemme kehittäneet konsepteja esimerkiksi yritysten TYKY ja TYHY -toiminnassa hyödynnettäväksi.

WELLBEING FACTORY OY:n perustajat, Susanne Valkeakari ja Petteri Korkala ovat kehittäneet TAZ!® ja huco sport profiilit sekä erilaisisa kartoituksia itsensä johtamisen tueksi. huco sport profiili voitti Vuoden Liikuntatuotepalkinnon konseptit sarjassa 2011. TAZ!® -profiilia on menestyksellä hyödynnetty mm. tiimivalmennuksissa ja ilmapiirikartoitusten purkutilaisuuksissa jo vuodesta 2010. Parasta kiitosta on saatu erään yrityksen HR päälliköltä: “Kaikissa niissä tiimeissä, joissa TAZ!® -profiili on tehty, on ilmapiirimittauksen tulokset parantuneet.”

yritys

Susanne Valkeakari

Susanne Valkeakari (FM, professional certificate coaching, Henley business School) on toiminut valmentajana ja konsulttina noin 20 vuoden ajan. Hän toimi konsulttina muutaman ICT yrityksen liiketoimintakonsultoinnin yksiköissä. Tuolloin hän teki paljon mm. muutoskonsultin projekteja. Valmentajana hän on sertifioitunut kaikkien yleisemmin käytössä olevien profiilien käyttäjäksi. Valkeakari on viimeiset 8 vuotta valmentanut pääasiassa johtoryhmiä ja esimiehiä.

Petteri Korkala

Petteri Korkala (drs.) on pelannut jalkapalloa ammatikseen Hollannissa ja Saksassa. Urheilu-uran päätyttyä hän toimi yli 15 vuotta markkina- ja mielipidetutkijana Saksassa ja Hollannissa, mm. Taloustutkimuksen Saksan konttorin vetäjänä. Tällöin hän teki paljon mm. imago- ja asiakastyytyväisyystutkimuksia sekä kansainvälistymistutkimuksia suomalaisille yrityksille.

Susanne ja Petteri

Perustajat

Susanne ja Petteri ovat olleet aina kiinnostuneita hyvinvoinnin lisäämisestä. Molemmat ovat tehneet sen parissa töitä jo vuosia – Petteri enemmän Saksassa vuodesta 2012 lähtien. 2016 vuodesta alkaen he ovat viilanneet ja kehittäneet konsepteja uudelle tasolle. 

Lisäksi he ovat ottaneet uuden profiilityökalun käyttöönsä. Susanne sertifioitiin ensimmäisen suomalaisen ryhmän mukana syksyllä 2011 ja Petteri syksyllä 2016 Resilience Alliance:n henkilökohtaisen resilienssiprofiilin käyttäjiksi. 

Susanne on myös Suomen ensimmäinen Tiimiresilienssi master trainer. Hän on Suomessa ainoa, joka voi sertifioida valmentajia käyttämään Resilience Allincen tiimiresilienssiprofiilia.

Yhteystiedot

WELLBEING FACTORY OY

Helsinki ja Seinäjoki

email: info(a)huco.fi
www.wellbeingfactory.fi
Y-tunnus: 2086775-2

Susanne Valkeakari
Puh: +358 50 382 3730
susanne.valkeakari(a)huco.fi

Petteri Korkala
Puh: +358 44 0123122
petteri.korkala(a)huco.fi

Aloitetaan yhteinen hyvinvointiprojekti.

Ole meihin yhteydessä, niin jutellaan tarkemmin siitä kuinka voimme auttaa sinun ja organisaatiosi hyvinvointia.

Toimisto
Kerrotko meille lyhyesti, miksi kävit sivuillamme?

Mistä asioista etsit tietoja?